top of page
20220807_172136[1].jpg

Kennet Pettersson

Vise VD / Företagets stöttepelare

Har jobbat inom bygg och varit den stora kunskapsbanken i uppbyggnaden av den nya Karinz salong.
Kennet var även jaktledare under 40 år och mycket omtyckt. Hans kunskap om djur är enorm och han tog fram flera meriterade jakthundar, alla vovvar fullkomligt älskar honom.
Otroligt vänlig, lyhörd och social person som många av hussarna gärna tar en fika och pratar med under tiden vovven är på salongen.
Tack min följeslagare i livet som gör det möjligt för mig att fortsätta.

Fille (KR'Karrei Haldor)

Senior ordningsvakt

En god, glad, mycket sällskaplig och pratig herre som har kommit upp i den aktningsvärda åldern 13 år (2023) men tänker inte gå i pension på ett bra tag.
Han är den som håller ordning och reda på alla. Han har 1 CAC och BIR bakom sig vilket han tycker ger extra meriter för hans yrke som senior ordningsvakt.
Mellan passen tar han det lugnt och vill gärna bli kliad under armarna detta visar tydligt och finns det overksamma händer säger han till å det bestämdaste.

20230406_221508[1].jpg
20230408_004928[1].jpg

Mimmi (KR'Karrei Melody)

Kontrollant

Här kommer ingen in ohörd. Hon patrullerar på ägorna och kontrollerar hela omgivningen och inget/ingen passerar hennes blick.
Hon har självutnämt sig till uppfostrare för alla vovvar, ung som gammal som kommer hit. Mellan arbetsuppdragen vill hon gärna sitta i knä på någon snäll person och där kan hon ligga i timmar.

Bullen (Hummel Bummel/Ullis)
(Vikbrons Hero)

Välkomstvärd

Bullen alias Hummel Bummel / Ullis, är den som välkomnar och älskar alla vovvar som finns i världen. Han är lugnet själv i den bemärkelse att inget berör honom. Han är mattes frimärke och skriker som ett barn om matte inte är inom synhåll. Dessimellan lunkar han omkring i sin egen värld och tycket livet är fantastiskt.

20230408_175639[1].jpg
20230209_181236[1].jpg

Kajsa (Dancing Docks You Got What It Takes)

Idéutvecklare

Kajsa är den som håller igång alla som kommer. Hon är solstrålen själv och hennes energi skulle räcka att driva hela salongen och området runt omkring.
Hon är mycket företagsam och vill hålla ordning på allt. Därför samlar hon det som löst till sitt "kontor" (bädden). Där inhämtar hon även alla ideér om vad som hon tycker bör göras.

Skrutten

Förmedlare

 Skrutten är med sitt lugn den som förmedlar vänskap mellan alla som kommer. Han har en gedigen lärlingsutbildning i "ta dagen som den kommer och var vänlig mot alla" via sin mentor Ragdollhanen Caruso, som tyvärr inte finns längre. Han visar att man kan arbeta över gränserna och inget är omöjligt.

20200807_192744[1]_edited_edited.jpg
bottom of page